★ Free online encyclopedia. Did you know? page 381

Dijebala

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bilo u starom općini Bjelovaru. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Predavač.

Dijelka

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Virovitice. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti susjedstvo Big Polje.

Dobrteša vas

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji bio dio stare općini Žalec. 1999. godinu dana naselje je ukinuta i smuvali naselju Šempeter v Savinjski dolini.

Dolac Crikvenički

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Crikvenica. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Crikvenica.

Donja Batina (bivše naselje)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Zlatar–Bistrica. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i podijelili u dvije nove naselja: Donji Batine grad Zlatara i Dna Batine općini Konjščina.

Donja Tijarica

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Sinju. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta, i u kombinaciji sa bivšim naselja Gornjeg Tijarica i Vrandolac u new nagodbu Tijarica.

Donje Rašćane

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Vrgorac. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta, i u kombinaciji sa bivšim sela u Gornjem Rašćane u new nagodbu Rašćane.

Donje Vratno (bivše naselje)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Varaždinu. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i podijelili u dvije nove naselja: Donje Vratno općini Petrijanec i Donje Vratno općini Vinici.

Donji Zatezali

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Ogulinu. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Donje Dubrave.

Draga Crikvenička

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Crikvenica. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Crikvenica.

Dvor pri Bogenšperku

Sud u Bogenšperku je bivši naseljenom mjestu u općini Šmartno pri Litiji, regionima Srednjoj Slovenija u Sloveniji.

Eparhija bihaćko-petrovačka

Biskupiji ratni komandant-petrovačka je dijeceze srpski pravoslavni crkvu sa sjedištem u uključeni, tamo gdje je i ko crkvu u biskupiji. Bishop eparhije je Sergije Novalić Bihać-petrovačka biskupiji osnovan odlukom Svetog arhijerejskog skupštine ...

Ervenik Zlatarski (bivše naselje)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Zlatar–Bistrica. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i podijelili u dvije nove naselja: Ervenik Zlatarski grad Zlatara i Ervenik Zlatarski općini Zlatar–Bistrica.

Gojak (Ogulin)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Ogulinu. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti selo Opet Selo.

Gornja Tijarica

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Sinju. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta, i u kombinaciji sa bivšim naselja Dno Tijarica i Vrandolac u new nagodbu Tijarica.

Gornje Rašćane

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Vrgorac. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta, i u kombinaciji sa bivšim selo Niže Rašćane u new nagodbu Rašćane.

Gornji Poličnik

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Zadru. Kao samo-mjestu, Upper Poličnik ima sa popisa 2011. godine. To je stvoren od dio nagodbe Lovinac.

Gornji Zatezali

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Ogulinu. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Donje Dubrave.

Homec–Brdo

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji bio u starom općini Mozirje. 1994. godine, naselje je ukinuta i podijelili u dvije nove naselja Hill općini Nazarje i Homec općini Rečica posao Savinji.

Hukavica

Hukavica je pećina u neposrednoj blizini naselja Gornjeg Vidovska, u podnožju brda Glavu, općini Kladuše, Bih. Pećini se nalazi u vezi 13 km od Kladuše. Od glavnog puta Kladuše - Cazin nalazi se oko 7 km. U opštini postoji nekoliko speleoloških p ...

Janjani

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Ogulinu. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti susjedstvu Gornje Dubrave.

Jezero II dio

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Slunjom. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti susjedstvu Gornja Močila.

Kašča

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji bio dio stare općini Črnomelj. 2001. godine, naselje je ukinuta i smuvali naselju Semič.

Katun (Crikvenica)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Crikvenica. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Jadranovo.

Kloštar Šiljevički

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Crikvenica. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Jadranovo.

Klupci (bivše naselje)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bili dio stare općini Georgiji. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i podijelili u dvije nove naselja: Klupci općini Krapinske Toplicama i Klupci Začretski općini Sveti Krst Začretje.

Konjšica–del (Zagorje ob Savi)

Konjšica–del je naseljenom mjestu u općini Zagorje posao Savi, regionima Zasavska u Sloveniji. Dio nagodbe Konjšica, što je administrativni granice podijeljeno na dva naselja: Konjšica–del i Konjšica–del.

Kosica Skradska

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Delnice. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Stara Laz.

Kot pri Semiču

Napomena: U 1955. povećan za nagodbu Gorenjci pri Semiču, koji je ukinut. 1990. smanjena za dio nagodbe to je povezan susjedstvu Sadinja tebe. 2001. smuvala naselju Semič.

Kotor (Crikvenica)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Crikvenica. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Crikvenica.

Kraj Gornji (bivše naselje)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare zagrebu predgrađa općini Zaprešić. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i podijelili u dvije nove naselja: Kraju Gornji opštine Dubravica i Kraju Gornji općini Marija Gorica.

Krakar

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Ogulinu. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti selo Drežnica.

Kučaj (Ogulin)

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Ogulinu. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti susjedstvu Hreljin Ogulinski.

Kušernik–del (bivše naselje stare općine Maribor)

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji bio dio stare općini Maribora. 1994. godine, nagodbu svoju djecu i bivšu selo Kušernik–del zalepljeno za novi nagodbu Kušernik.

Kušernik–del (bivše naselje stare općine Pesnica)

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji bio dio stare općini Šaku. 1994. godine, nagodbu svoju djecu i bivšu selo Kušernik–del zalepljeno za novi nagodbu Kušernik.

Ladvić

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Crikvenica. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti naselju Crikvenica.

Lancova vas pri Ptuju

Napomena: 1989. to je stvoren od dio nagodbe Lancova ti općina te vidim. U 2005. smanjena za dio nagodbe to je povezan susjedstvu Lancova ti općina te vidim, a preostalih dio nagodbe dolazi u sastav opštine Hajdina. Iste godine, u naselje je obrn ...

Lenart nad Lušo

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji bio dio stare općini Škofja Locke. 2004. godine, naselje je ukinuta i pridružiti nagodbu Svetog Lenart.

Lukežiči

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji bili dio stare općini Nova Gorica. 1998. godine, naselje je ukinuta i smuvali naselju Renče.

Ljubljana–del (stara općina Bežigrad)

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji, bilo je u gradu u Ljubljani, je. stari općini Bežigrad. 1994. godine, naselje je ukinuta, i uz još četiri naselja imena Ljubljani–del u jednom mjestu Ljubljani.

Ljubljana–del (stara općina Center)

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji, bilo je u gradu u Ljubljani, je. stari općini Centar. 1994. godine, naselje je ukinuta, i uz još četiri naselja imena Ljubljani–del u jednom mjestu Ljubljani.

Ljubljana–del (stara općina Šiška)

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji, bilo je u gradu u Ljubljani, je. stari općini Šiška. 1994. godine, naselje je ukinuta, i uz još četiri naselja imena Ljubljani–del u jednom mjestu Ljubljani.

Ljubljana–del (stara općina Vič–Rudnik)

Teritorijalne reorganizacije u Sloveniji, bilo je u gradu u Ljubljani, je. stari općini Veštica. Moje. 1994. godine, naselje je ukinuta, i uz još četiri naselja imena Ljubljani–del u jednom mjestu Ljubljani.

Majkovac Podravski

Teritorijalne reorganizacije u Hrvatskoj bio dio stare općini Virovitice. Na popisu 2001. godine, naselje je ukinuta i pridružiti susjedstvu Žlebina.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →