★ Free online encyclopedia. Did you know? page 181

Babića Brijeg

Teritorijalne reorganizacije u Gore je dio stare općini Bijelo Polje. Kao nezavisna poravnanje je stvorila pred popis 2011. godine divizije bivši gradova Bijelo Polje.

Rijeke (Bijelo Polje)

Teritorijalne reorganizacije u Gore su našli u sastav stari općini Bijelo Polje. Kao nezavisna poravnanje je stvorila pred popis 2011. godine divizije bivši gradova Bijelo Polje.

Bar (čvor)

Makar da možeš da se odnosi se: Barem Gore, grad u crnu Goru. Stari Bar, grad u općini Bara, Gore. Bar jedinica za pritisak. Barem prostor za posluživati piće, posebno alkoholičar.

Strojtanica

Teritorijalne reorganizacije u Gore je dio stare općini Bijelo Polje. Kao nezavisna nagodbu Strojtanica ima sa popisa 2011. godine. To je stvoren od dio nagodbe Njegnjevo.

Sutivan (Bijelo Polje)

Teritorijalne reorganizacije u Gore je dio stare općini Bijelo Polje. Kao nezavisna nagodbu Sutivan ima sa popisa 2011. godine. To je stvoren od dio nagodbe Potkrajci.

Izbori u Crnoj Gori 1990.

Izbore u SR Gore 1990. oni su bili prvi višestranačke izbore u SR Gore, od stvaranja SFR Jugoslavija 1943. godine. Održani su 9. i 23. Decembra 1990. godina, i izabran predsednik republike Gore i 125 članovi Nacionalne Skupština narodne Republike ...

FK Rudar Pljevlja

DANAS je Rudar Nato je nogometni klub sa sjedištem u Nato, Gore. Trenutno igraju u Prva fudbalska liga crne Gore, najvećeg lige iz zemlje. Klub vode braća Šarić, Darko i Duško. Rudar igra u Prvoj ligi od samog početka u 2006. godine, i neće ligaš ...

Pržno I

Teritorijalne reorganizacije u Gore bio u starom općini Sobe. Kao nezavisna nagodbu Pržno I tamo su iz popis 2011. godine. To je stvorio dele bivši naselja Pržno na dva nova naselja Pržno i Pržno II.

Babino (Berane)

U 2011 popisa. godine Babino imao 413 stanovnika. Napomena: Da 1995. iskazivano pod imenom Babi.

Popis stanovništva u Crnoj Gori 2011 (Žabljak)

Prema popis stanovništva, domaćinstava i stanova 2011. u Gore, provedena od 1. da 15. April 2011. u općini Kaže živio ukupno 3.569 stanovnika, koja predstavlja 0.58% od ukupnog broja stanovništva crne Gore. Broj urbana populacije u općini je 1.72 ...

Donja Ržanica

U 2011 popisa. godine se Nižu Ržanica imao broj 910 stanovnika. Napomena: Da 1995. iskazivano pod imenom Niže Rženica.

Podostrog II

Teritorijalne reorganizacije u Gore je dio stare općini Sobe. Kao nezavisna nagodbu Podostrog II postoji kao popisa 2011. godine. To je stvorio dele bivši naselja Podostrog na dva nova naselja Podostrog i Podostrog II.

Pistula

U 2011 popisa. godine Pistula imao 384 stanovnika. Napomena: Pre nego što iskazivano pod imenom Vrhu Pistula.

Luštica

U 2011 popisa. godine Lustica imao 311 stanovnika. Napomena: Pre nego što je porastao za nagodbu Begovići, Brguli, Djeco, Mrkovi, Radovanići, Rouz i Zabrde da su ukinuta.

Plumci

Lokalne zajednice Plunce uključuje naselja Plunce i Zeleno. Plunce iz grada Rožaja daleki 7 km i povezani asfaltni put. Stanovništvo se bavi drvopreradom i stoku. Vjerske objekata u LOKALNE zajednice, tu je jedan džamiju.

Novo Selo (Danilovgrad)

U 2011 popisa. godine Novi Selo je 613 stanovnika. Napomena: Pre nego što je porastao za nagodbu Suk koji je ukinut.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →